miksi turhaan ostaa kaupasta kun voi tehdä itse...

/ sisalto / syntikat / pg8x8_V2

PG-8x8 V2

Rakentaja: Matti Leino
Valmistui: Tekeillä...

Nyt kävi sitten niin, että sain valtaisan innostuksen taas alkaa puukottaan projektia, ja suunnittelinkin sen kokonaan uudelleen. Itseasiassa, koko projekti kaatui siihen, että ammuin windowssin raketilla kuuhun jo aikoja sitten, enkä näinollen enään käyttele tuota CodeVisionin kaupallista kääntäjää, vaan siirryin sitten kertaheitolla ilmaisiin.

Changelog 21.1.2004

2313 -> 8515 - Täma oli käytännön syistä. Alunperinkin jouduin ottamaan alustuksia koodista pois, jotta sain sen mahtumaan 2313:n flashiin. Lisäksi sain nyt SPI-väylä, sekä reteemmän näköisen kontrollerin.=)

SPI-väylä - Tämä on ihan oikeasti hyvä asia. On vaan pikkaisen helpompi hanskata tuo, ja koodikin on helpommin portattavaa, kun sieltä häipyy se assemblerilla tehty suora rekisterien puukotus. Noistahan ei koskaan oikein voi olla varma. Ainakin jos käyttää eri version kääntäjää tms.

No. Eihän siitä nyt niin pitkä lista tullutkaan, kunhan nyt laitoin tuonkin. Eli vaihdoin kontrolleria kokonaan, juurikin yllämainituista syistä. Sen lisäksi aloitin koodin kirjoittamisen puhtaalta pöydältä, jotta saan sen portattua avr-gcc:lle. Tässä menee vielä hetki, mutta hyvällä mallilla se jo kuitenkin on.

Skeemat (pdf)

28.1.2004

Jaoin skeemat kahteen osaan, midi-io-korttiin, sekä core-korttiin selkeyttääkseni hieman (ja saadakseni levyn piirrettyä eagle free-versiolla=)). En ehtinyt vielä tekemään niistä pdf:ä, mutta eaglen lakanat ovat tässä:

Coren skeema (sch)
Coren piirilevy (brd)
Midi-IOn skeema (sch)
Midi-IOn piirilevy (brd)


Kommentoi juttua!

Ei arvostelua!

© 2002-2005 kotipolttoinen.com - M Leino, P Lehtonen ja S Lehtinen  - Kävijöitä tänään:


syntikat
kitara
muut musalaitteet
muu elektroniikka
musiikkituotannot
vesilelut sun muut
autot
ruokaohjeet
koodikoodi
muut harrastukset

linkit
kuvagalleria
forum

BLOG

etusivu - english