miksi turhaan ostaa kaupasta kun voi tehdä itse...

/ sisalto / syntikat / pg8x8

PG-8x8

Rakentaja: Matti Leino
Valmistui: Projekti jäädytetty - protoasteelle jäi

PG-8x8 on midimatriisi, jossa on kahdeksan sisääntuloa ja kahdeksan lähtöä. Jokaisen miditulon voi "reitittää" yhteen, tai useampaan ulostuloon. Käyttöliittymänä on 1x16 ( 2x8 ) LCD-näyttö, "digitaalinen potentiometri" ( rotary encoder ) sekä painonappi. Navigointi tapahtuu herttaisesti potikalla ja napilla: Aluksi valitaan haluttu tulo, jonka jälkeen valitaan lähdöt, joihin tulo halutaan kytkeä.

PG-8x8:n ydin on Atmelin muikea AT90S2313 mikrokontrolleri, sekä Maximin MAX456 videomatriisi. Jokainen miditulo on optisesti erotettu, sekä puskuroitu 4069 invertterillä. Lähdöt on myös puskuroitu samaisella invertterillä. Potikkana on Bournsin rotary encoderi, tyyppiä en juuri tähän hätään muista. Mutta siihen käy lähes mikä tahansa. Näyttönä on käytetty Bebekin hyvinkin edullisen hintaista 1x16 LCD:tä ( joka itseasiassa on 2x8 ).

Tällä hetkellä projekti on protoasteella, koodi on kirjoitettu ja testattu niin pitkälle kuin voi, mm. käyttöliittymä ja asetusten tallentaminen toimivat moitteettomasti, mutta itse protoa, siis kytkentää ei ole vielä kasattu. Jos joku rohkea sielu kokeilee sitä ennen minua, kommentit ovat tervetulleita=)

Sorry!!! Piirilevyn kuvat-linkki oli särki ja oli ihan päin pyörsettä. Nyt se on OK...

Critical update! Uusi versio!

Skeemat (pdf) Huom! Alustavat, arvot uupuu. Vinkki: 220R
Piirilevyn kuvat (pdf)
Lähdekoodi Huom! Käytä CodeVisionin crosscompaileria, jos käännät koodin. Muuten voit joutua puukottaan rekistereiden osoitteita. =) (pdf)
Näytä lähdekoodi


Kommentoi juttua!

Ei arvostelua!

© 2002-2005 kotipolttoinen.com - M Leino, P Lehtonen ja S Lehtinen  - Kävijöitä tänään:


syntikat
kitara
muut musalaitteet
muu elektroniikka
musiikkituotannot
vesilelut sun muut
autot
ruokaohjeet
koodikoodi
muut harrastukset

linkit
kuvagalleria
forum

BLOG

etusivu - english