miksi turhaan ostaa kaupasta kun voi tehdä itse...

/ sisalto / syntikat / pg101

PG-101

Rakentaja: Matti Leino
Valmistui: loppuvuodesta 2001 ekat tyypit. Vieläkään ei ole valmis...

PG-101 on melkoinen analogimonsteri, ominaisuuksia on sen verran paljon, ettei ihan heti lopu kesken. Paitsi, ettei kaikki niistä ole vieläkään valmiita. Rakentelu alkoi 1999, kun piti alkaa funtsimaan aihetta amiksen päättötyöksi. Ja tämän projektin yhteydessä sain ensimmäisen kerran konkreettisen esimerkin budjetin venyvyydestä; alunperin varasin 600 markkaa, mutta kuinkas kävikään. 3500 markkaa mennyt, eikä vieläkään näy loppua. Ja sama linja on jatkunut edelleen, tosin nyt en enään tee sen tarkempia budjetteja, ne kunnei kuitenkaan pidä.

Kotelon väsäilyssäkin meni oma tovinsa. Halusin herkutella mahdollisimman paljon, ja siksi hankeinkin siihen 6U:n kokoisen harjatun alumiinietulevyn. Siihen sitten painatettiin silkkipainolla tekstit yms. Aikas helmi, mutta en ihan heti alkais samaan touhuun uudelleen.

Ja mitä kaikkea siinä onkaan:

JA saundista. Jossei oteta huomioon oskareiden melkoista driftaamista, niin saundi on aikas vänkä. Filsun saa kiljumaan melkoisesti, ja varsinkin LFO:den kanssa on kiva kikkailla. Kaikenkaikkiaan helmi peli, kunhan vielä saisin nuo tempcot moddailtua oskareihin.


Kommentoi juttua!

Ei arvostelua!

© 2002-2005 kotipolttoinen.com - M Leino, P Lehtonen ja S Lehtinen  - Kävijöitä tänään:


syntikat
kitara
muut musalaitteet
muu elektroniikka
musiikkituotannot
vesilelut sun muut
autot
ruokaohjeet
koodikoodi
muut harrastukset

linkit
kuvagalleria
forum

BLOG

etusivu - english