miksi turhaan ostaa kaupasta kun voi tehdä itse...

/ sisalto / kitara / pulsar

Pulsar - EH workalike

Raketaja: Pekka Lehtonen
Valmistui: 17.9.2004

Prototyyppi.

Huomaa pyöreä DC-liitin...

Helikopteri-moodi: Vipu asentoon Chop ja Rate ja Range täpölle.

Tremolo olla pitää. Pikaprojektina valmistui kopio Electro Harmoxin vanhasta Pulsar tremolosta. Kuvat ja skeemat nappasin tonepad.com:ista. Kotelot ja meiningit Elek-torilta. Viikonpäivät ja tsädäm! Aika mukava vetkutin. Irtoaa kunnon helikopteri-tremolo ja myös mukavan pehmeä veivaus.

Prototyyppin koteloin samaan pahvilaatikkoon, jossa Särödägää aikanaan testailin. Seuraavaan projetkiin pitänee valmistaa vähän pitkäikaisenpi "protoalusta" kun tuo pahvi on vähän heikkoa ainetta potikoiden kiinnttelyyn.

Virallinen kotelo jäi pintakäsittelemättä kun ei kelit sallinut ulkona maalaamista. No, ei vaikuta saundiin... Kotelon kyljessä näkyvä "ext. rate" -liitin on tarkoitus valjastaa erillisen Rate-polkimen käyttöön, jolla tremolon taajuutta voi muutella.

Patteria en jaksanut tähänkään purkkiin laittaa ja johdotus on ehkä rumin kautta aikain. Eipä tästä kai sen enempää. Ääninäytteitä tullee joskus.

(5.8.2005) Löysin virheen tonepad.comin layoutista. Virhe aiheutti RATE säädön toimintaa ikävä pikku ominaisuuden, jossa käyttökelponen taajuusalue oli suunnilleen viimeisessä viidessä asteessa potikan kierrosta. Korjaus näyttää tältä.

Patteriklemmari tuli myös lisättyä ja Millenium Bypass. Ei pauku enää kytkiessä. Ja merkkiledi on merkittävän kirkas.Kommentoi juttua!

Ei arvostelua!

© 2002-2005 kotipolttoinen.com - M Leino, P Lehtonen ja S Lehtinen  - Kävijöitä tänään:


syntikat
kitara
muut musalaitteet
muu elektroniikka
musiikkituotannot
vesilelut sun muut
autot
ruokaohjeet
koodikoodi
muut harrastukset

linkit
kuvagalleria
forum

BLOG

etusivu - english