miksi turhaan ostaa kaupasta kun voi tehdä itse...

/ sisalto / autot / matukka

Matukka

Auto: Mazda 626 GC -84
Omistaja: Sami Lehtinen

Vanha sananlaskukin se sanoo, että "Vanhassa vara parempi". No en nyt välttämättä menisi vannomaan. Kaikenlaista tuli koettua tämän kilometrinnielijän kanssa, mutta nyt on aika siirtyä hautuumaille. Jospa kuitenkin kertoisin erään auton kanssa vietetyistä "huippu" hetkistä. Oli pimeä alkutalven yö kun minä ja vanha uskollinen sotaratsuni olimme matkalla kohti Tamperetta. Elämä hymyili ja nortti paloi kunnes se tapahtui. Jakopäänremmi sanoi työsopimuksen irti ja siinä oltiin tien poskessa. Jonkun aikaa sitä sitten istuskeltiin tienvieressä kunnes saatiin romu hinaukseen.

Vierähti noin kuukaudenpäivät kunnes taas tapahtuu. Tällä kertaa asialla aina niin ihanat sukkahousupäiset miehet. Stereot ja lähes satakunta plattaa lähti teille tietämättömille ja siinä sitä sitten aamutuimaan ihmeteltiin. Sisälle oli menty murtamalla lukot. No vakuutus korvasi.

Taas vierähti kuukausi ja jälleen rosmoja liikenteessä. Tällä kertaa keskellä päivää. Kuskinpuolen oven lukko paskana. No tällä kertaa sain tekijän kiinni itse teosta, kun sattumalta tulin kaupasta sopivasti. Siinä sitten pientä välienselvittelyä pitkäkynnen kanssa ja poliisit paikalle.

Nyt sitten kolmisen viikkoa takaperin murrettiin vaihteeksi lukot ja vietiin kaikki mitä autosta irti saatiin. Ja taas vakuutus korvasi (onneksi). Tuli muuten mieleen että saisikohan noista lukoista kohtapuoliin jostakin alennusta kun niitä pitää ostella niin prkleen usein, hehe.

No nyt tilanne on tämä. Tapahtumat saivat alkunsa illalla 14.3 armon vuonna 2003 kun eräs hurjapäinen, juuri kortin saanut pojankloppi tuli vasemmalta eteen ja auton keula sai uuden vauhdikkaamman lookin. Klopin Zafirasta (lue klopin isän zafirasta) menikin sitten koko kylki sisään. Kaiken kaikkiaan tämä kääntyikin sitten omaksi edukseni. Vakuutusyhtiö lunasti auton ja sain siitä aivan käsittämättömän korvauksen. Setä lahjoitti romustani 850 eskoa mikä oli aivan järjetön kasa rahaa... ainakin näin opiskelijan mielestä ;). No nyt on uusi auto hommattuna ja ehkäpä siitä juttua myöhemmin, vaikkakin toivottavasti ei samoissa merkeissä.


Kommentoi juttua!

Ei arvostelua!

© 2002-2005 kotipolttoinen.com - M Leino, P Lehtonen ja S Lehtinen  - Kävijöitä tänään:


syntikat
kitara
muut musalaitteet
muu elektroniikka
musiikkituotannot
vesilelut sun muut
autot
ruokaohjeet
koodikoodi
muut harrastukset

linkit
kuvagalleria
forum

BLOG

etusivu - english